Over mij

dirk-patersHallo Lezers,

Ik ben Dirk Paters en ik ben al 7 jaar freelance sportfotograaf. Sport is mijn passie en ik ben hier dan ook elk uur van de dag mee bezig. Ik maak namelijk foto’s van elke sport. Denk hierbij aan: tennis, voetbal, tafeltennis, darten, volleybal, hockey, golf, basketbal, watersporten enzovoorts.

Naast het maken van deze foto’s ben ik ook een actief sportblogger. Voor verschillende websites schrijf ik vermakelijke blogberichten over sportartikelen, sportbeoefening of sportwebsites. Op deze blog probeer ik enkele leuke foto’s te publiceren samen met een bijbehorend artikel. Dit artikel schrijf ik erbij om je wat meer informatie te geven over de bijbehorende sport of sportartikelen. Op deze manier probeer ik je meer beleving te geven bij mijn foto’s en uiteindelijk hoop ik dat je bijvoorbeeld een van deze sporten gaat beoefenen of dat je bijvoorbeeld het artikel ergens gaat aanschaffen zodat je de sport kunt beoefenen.

Mij inhuren als sportfotograaf of heb je tips? Gelieve dan mijn contactformulier te gebruiken op de contactpagina. Ik kom dan zo spoedig mogelijk bij je terug.